Köpvillkor

Våra buketter

Blommorna som Freshflower (Org.nr:741203-2026) levererar följer säsong och de köps in direkt från Holland, för bästa hållbarhet. Antalet blommor och utseendet kommer att variera från vecka till vecka. Meningen är att ni som kund ska få en ny överraskning med vackra snittblommor varje vecka.

Personuppgiftspolicy

Vi följer den svenska personuppgiftslagen GDPR och behandlar dina personuppgifter med försiktighet. Här kan du läsa om vår integritetspolicy. Genom köp hos Freshflower samtycker du till att vi lagrar uppgifter om dig i vår databas. Uppgifterna används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Betalning

Freshflower använder sig av säker kortbetalning via vår samarbetspartner Klarna. Vårt betalsystem kräver ett giltigt kreditkort, som är godkänt via banken för internetköp. För kundens säkerhet saknar Freshflower insyn i de kortuppgifter som lagras vid registrering av prenumeration. Inga extra avgifter tillkommer vi återkommande vid registrering av prenumeration, du betalar endast för buketten.

Beställningsvillkor

När du startar din prenumeration hos oss på Freshflower behövs din beställning registreras måndag kl 10,00 för leverans torsdag samma vecka. På Freshflower tillämpar vi ingen bindningstid. Du behöver dock avsluta din prenumeration senast måndag kl 10,00 före nästkommande leverans. Detta gör du på Min Sida.

Ångerrätt

Om du inte är nöjd med din bukett och vill reklamera den så ber vi dig meddela oss senast två dagar efter leverans. Mejla oss en bild samt orsak till kontakt@freshflower.se så kompensera vi dig.

Priser

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar. Detta meddelas i så fall fyra veckor i förväg via mejl.