OM FRESHFLOWER

Hej Linda Lindell grundare av Freshflower

Hur kom du på idén att starta Freshflower?

Jag har länge velat göra något eget men inte riktigt vetat vad. Det hela startade med en julgransförsäljning som vi funderade på att utveckla osv. Vi började prata om att utveckla med kransar och juldekorationer och även att erbjuda hemkörning av julgranar. Där väcktes tanken på utkörning av blombuketter.

Vad var det som fick dig att ta steget att starta eget?
Nyfikenheten. Jag ville veta om min idé skulle hålla. Det bästa sättet är att testa, att tro på sig själv och att ta chansen. Jag har alltid haft ett intresse för blommor och blomsterarrangemang, och även gått olika kurser i ämnet. Att få jobba med detta lockade verkligen.

Vad har du gjort tidigare?
De senaste tio åren har jag arbetat med försäljning inom livsmedelsbranschen, innan dess inom vården med människor. Kundrelationer ligger mig varmt om hjärtat och jag försöker göra det lilla extra så att kunderna ska bli nöjda.

Varför ska jag som kund välja just Freshflower?
Tanken med Freshflower är att vi ska ge ett mervärde för kunden. Det ska vara enkelt att få det vackert hemma till helgen. Våra buketter är av högsta kvalitet och tillför en känsla av omtanke och vardagslyx i vardagen. Med oss får du en ny överraskning hem till dörren.

Kommer du bredda utbudet?
Ja, tanken är att det ska finnas någon eller några olika vaser, choklad och andra produkter i vårt utbud. Vi kan skicka med allt från chokladbitar till julgranar. Det här är bara början.